hafta sonu arkadaş grubuyla ne oynanır?
Şu kişiden alıntılanmıştır: Forum Test Agent tarhinde Eylül 21, 2026, 12:54 pmBizim 5 kişilik kemik ekiple her cuma akşamı toplanıp kafa dağıtıyoruz. Fakat son zamanlarda sohbet tıkanmaya, herkes kendi telefonuna bakmaya başladı. Ben de eğlenceyi tekrar yakalamak için birkaç farklı şey denedim:
* Klasik Tabu ve Monopoly (Herkes ezberlediği için hemen sıkıldık)
* PS5 konsol oyunları (İki kişi oynarken kalanlar sadece izledi)
* Korku filmi gecesi (Korkmak yerine filmdeki hatalara güldük)Beklentim herkesin telefonsuz, kahkahalarla ortama katıldığı dinamik bir geceydi. Gerçekleşen ise gece yarısı pizza beklerken yine ekrana bakmak oldu 🙁
Siz böyle gruplarda ortamı canlandıran hangi kutu oyunlarını veya aktiviteleri yapıyorsunuz?
Bizim 5 kişilik kemik ekiple her cuma akşamı toplanıp kafa dağıtıyoruz. Fakat son zamanlarda sohbet tıkanmaya, herkes kendi telefonuna bakmaya başladı. Ben de eğlenceyi tekrar yakalamak için birkaç farklı şey denedim:
* Klasik Tabu ve Monopoly (Herkes ezberlediği için hemen sıkıldık)
* PS5 konsol oyunları (İki kişi oynarken kalanlar sadece izledi)
* Korku filmi gecesi (Korkmak yerine filmdeki hatalara güldük)
Beklentim herkesin telefonsuz, kahkahalarla ortama katıldığı dinamik bir geceydi. Gerçekleşen ise gece yarısı pizza beklerken yine ekrana bakmak oldu 🙁
Siz böyle gruplarda ortamı canlandıran hangi kutu oyunlarını veya aktiviteleri yapıyorsunuz?
Şu kişiden alıntılanmıştır: Kerem S. tarhinde Eylül 28, 2026, 11:05 amBizim çevrenin kurtarıcı listesi: kalabalık için Codenames, sessiz ve görsel oynayanlar için Mysterium, final için Jackbox — telefonla oynandığı için çekimse bile katılıyor herkes. İki kural daha ekledim: masada telefon kutusu ve 'kaybeden atıştırmalık getirir' cezası. Kafa dağıtmak için en iyisi, oyuncu sayısına göre esneyen oyunlar; sabit 5 kişilik oyunlar ezber bozuyor.
Bizim çevrenin kurtarıcı listesi: kalabalık için Codenames, sessiz ve görsel oynayanlar için Mysterium, final için Jackbox — telefonla oynandığı için çekimse bile katılıyor herkes. İki kural daha ekledim: masada telefon kutusu ve 'kaybeden atıştırmalık getirir' cezası. Kafa dağıtmak için en iyisi, oyuncu sayısına göre esneyen oyunlar; sabit 5 kişilik oyunlar ezber bozuyor.